Wannabe Ferrero Roche kugler (repost)

Kurver lyver på Instagram

Flad mave og rund bagdel eller flad bagdel og rund mave? Det er attraktivt at have en timeglas facon med runde kurver. Men det kan ændres på ca 10 sekunder, hvis du puster godt med luft ind og ud, drejer hoften en smule og måske finder lidt bedre lys eller et filter på mobilen.

Det kan være en god idé at huske på, næste gang du ser en flad mave og en veldrejet bagdel på Instagram, hvor kropsidealer hurtigt kan fordrejes af virkemidler. Det er blevet meget trendy at have kurver i form af en lille talje og en såkaldt ‘squatbutt‘, der gerne skal være så rund og fyldig som muligt, hvilket kan være utrolig svært at opnå, hvis man er født med en flad bagdel. Det kan man naturligvis træne sig til, men man kan også nemt liiige gøre sin popo lidt større og sin talje lidt mindre, når der skal tages selfies til Instagram.

Jeg siger ikke, der ikke findes super smukke og meget veldrejede kvinder på Instagram, men der findes også alverdens tips og tricks til at fremhæve det, man gerne vil. Og vi skulle jo gerne kunne lide vores eget spejlbillede i begge versioner, ikke sandt?

Læs også ‘det er okay at have en lille røv’

insta

Og ja, jeg har taget billederne på badeværelset på kontoret, fordi jeg opdagede, hvor forskellig min krop kunne se ud i spejlet. Når man får en idé til et blogindlæg, så er det jo med at slå til! Men hey, har vi ikke alle taget et billede af os selv på et badeværelse?

Læs også ‘ansvar og manipulation på sociale medier’

 

 

bloglovin_annawarrington
   

4 kommentarer

 • Michelle

  Sejt Anna!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  TAK, for det her indlæg! Det er alså vildt, hvor meget man kan snyde på billeder. Det er bare så nemt at glemme, når man scroller igennem sit feed med perfekte piger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak Patricia! Det er jeg glad for, du er enig i. Der er nemlig meget, man kan gøre online med diverse virkemidler!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Wannabe Ferrero Roche kugler (repost)