Jeg er faldet i SKAM fælden

At finde struktur i en ny hverdag

At gå fra fuldtidstimer på kontor, travlt liv i New York med fuldtidsstudie og online arbejde ved siden af og så pludselig til at sidde alene i en lejlighed på Nørrebro med ingen planer – det er virkelig underligt.

Jeg har en masse eksamener her i løbet af måneden, så jeg har egentlig travlt. Jeg har også en masse veninder, som jeg har lavet aftaler med, men det føles alligevel hurtigt som om, mine dage flyder sammen. Der er ingen steder, jeg skal være på et bestemt tidspunkt, og mine dage har ikke en naturlig opdeling.

Er det eftermiddag eller aften, hvor jeg får læst det her kapitel? Det er ligemeget. Er det til frokost eller aftensmad, jeg spiser det her? Det er også ligemeget. Det giver en underlig følelse af ro og rastløshed, som jeg endnu ikke har lært at kende i mig selv. Jeg trives bedre med struktur i hverdagen, har jeg (ret hurtigt) fundet ud af.

Men hvordan skaber jeg så den struktur? Hvad er mine planer egentlig de næste måneder? Jeg skal finde mig selv til rette tilbage i Danmark, og så skal jeg smøge ærmerne op, tage mig sammen og skabe en hverdag her, som gør mig glad. Og jeg vil holde jer opdateret løbende, hvis jeg erfarer gode tips undervejs.

Læs også ‘Hvordan kommer jeg mentalt hjem?’

15942418_10211681545895510_2109245967_n

Har du prøvet at skulle finde struktur i en strukturløs hverdag?

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Charlotte Drammelsbæk Sørensen

  Wow dine ord rammer mig rigtig meget, jeg står selv i en lignende situation, da jeg efter endt kandidatuddannelse endnu ikke har fået job og det er nu 5 måneder siden 🙁 Jeg har fundet ud af at jeg slet ikke kan fungere i sådan en struktur-fri dagligdag. Min kæreste har også været ledig i nogle måneder nu så dagene flyder tit ud når man liiige kommer til at sove længe, dropper morgenmaden fordi man ikke er sulten der, spiser aftensmad til frokost som første måltid osv 😕 Jeg har måtte sande at jeg har brug for et hvilketsomhelst job for at kunne fungere som menneske og så må jeg søge job indenfor min branche imens jeg er vikar på plejehjem og i børnehaver. Jeg vil helt sikkert råde dig til at have aftaler med medstuderende hvor man mødes et sted og læser til eksamen sammen eller hver for sig, det giver bare mere struktur i hverdagen og det var en ting jeg blev nødt til da jeg lavede mit speciale (alene) for ellers flød dagene også sammen der og jeg stod sent op og gik leget sent i seng fordi jeg arbejder bedst om aftenen/natten. Beklager min lange kommentar men dit indlæg ramte mig bare for har ikke selv kunne sætte så fine ord på mine egne frustrationer de sidste par måneder så tak for ordene 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Charlotte 🙂 Jeg kan virkelig føle med, hvordan du har det. Jeg kender selv flere, der er gået i månedsvis efter end kandidatuddannelse, før de finder job, og der er jo også stor sandsynlighed for, at det samme sker for mig til sommer. Det giver virkelig noget indsigt i, hvad der er vigtigt for én selv som menneske, for det betyder sgu noget, om man laver noget i hverdagen, som man er glad for. Nogle mennesker trives helt uden struktur, men det lyder som om, du har findet ud af, du ikke gør – det samme har jeg fundet ud af. Du skal bestemt ikke beklage en lang kommentar. Det er kun dejligt at høre fra ander, der kan nikke genkendende til de forvirrede tanker og følelser, som jeg selv går rundt og tumler med lige nu 🙂 Jeg vil tage dit råd til mig og få lavet nogle faste aftaler med andre studerende, så vi har faste læse/skrivedage sammen. Hav en rigtig god mandag og tak fordi, du havde lyst til at dele dine tanker herinde.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Jeg er faldet i SKAM fælden