Kom i gang med at blogge

Giv en veninde gave

Hvornår har du sidst vist dine veninder, at du værdsætter dem? De veninder der altid tager telefonen, når du ringer, hvis det brænder på. De veninder, der altid lytter, når du har tabt din skyr nede i tasken, og du ikke orker på arbejde. De veninder, der har lyttet til alle dine glæder, sorger og alt dit hverdagsbrok. Helt ærligt: De fortjener sgu en lille tak.

Indlægget indeholder reklamelinks i form af affliliatelinks

En veninde gave er et koncept, hvor det ikke er så vigtigt, hvad der er i gaven. Det vigtige er, at du symbolsk takker dine veninder for, at de er i dit liv. Jeg kom på tanken, da jeg gik og ryddede op i min lejlighed, hvor jeg har fået nogle nye møbler. Det betød, at jeg havde stort set alt ude af alle skabe og fik sorteret i de fleste sager. Jeg var lige ved at samle en stor kasse med sundheds og skønhedsprodukter, som jeg ikke selv har fået brugt, men i stedet tænkte jeg: hvorfor ikke lave små goodiebags, som jeg kan give til mine veninder?

Det kræver ikke en særlig stor indsats, men er en virkelig fin måde at sprede glæde på. Du kan enten bestille nogle forskellige produkter online, shoppe i butikker eller rydde op i dine egne skabe. Pointen er, at dine veninder stensikkert bliver glad, uanset hvad du putter i din veninde gave i form af en lille ‘goodiebag’.

Min veninde gave indeholdt følgende lækkerier…

15801779_10211593718619883_556389951_n

Bodylab proteinpulver med forskellig smag i praktiske 20 grams pakker.

En Bodylab proteinbar med jordbærsmag (ja, dem der smager af skumfidus)

En sukkerfri topping med forskellig smag (her med stracciatella)

En omgang preworkout (til hende der træner meget)

Bodylab Shake n Bake pandekager 

Jeg varierede fyldet i goodiebagen, så der også var lidt skønhedsprodukter i form af en god creme, et par stylingprodukter til håret og et lille kort med en sød besked, der var personlig for hver veninde.

 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Kom i gang med at blogge