Perfekt snack til eksamen

Hvilken film skal jeg se i aften?

Når energien er lav, og hovedet vil have en pause (som det ganske ofte vil i eksamensperioden), har man brug for at se en film. Derudover har jeg smerter og er ved at blive syg i det her kolde vejr. Man skulle tro, at løsningen var ligefor med en kande te og Netflix, Men…Problemet er, at jeg er træt af at bruge en hel aften på at scrolle igennem det uendelige udvalg, før jeg finder noget, jeg gider se.

Så hvorfor ikke spørge online, hvilken film du synes, jeg skal se i aften? Hele dagen er blevet brugt på læsesal, så jeg trænger til at hoppe under et tæppe med te og snacks, mens mit hoved bliver underholdt! Du må foreslå alle slags film, men jeg har en forkærlighed for thrillere, politiske dramaer og komedier med en sort/satirisk humor. Jeg har det derimod meget stramt med den slags komedier, hvor hovedrollen spilles af Jennifer Lopez og plottet går på, at hun skal vinde en eller anden mand tilbage, selvom hun har det åh så svært, men så lykkedes det alligevel (og hendes makeup er altid perfekt). Nej tak.

Læs også ‘Den bedste tv-serie online’

16118749_10211763472583626_78568170_n

Opskrift på chokolade og kokossnack

 

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Richard W.

  Det er nok for sent til i aften men vi har lige set Florence Foster Jenkins – og det var ganske opløftende såvel som underholdende. Der er kærlighed og tårer, flotte præstationer af både Meryl Streep og Hugh Grant og en tidsrejse tilbage til 40’ernes New York. Lige noget for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det lyder som den perfekte film for mig! Tusind tak for anbefalingen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Perfekt snack til eksamen