Mit livs sidste mundtlige eksamen

Jeg er skide sur!

Nu stopper det. For tredje gang på ganske få uger er mine billedet blevet brugt til falske profiler på Facebook. Jeg er skide sur, for det er sgu ubehageligt at vide, at mit ansigt kan lægge billede til ord, der ikke er mine egne.

Jeg hedder altså hverken Maria, Tina, Nicole eller hvad ellers der kan være af navne, hvor mine billeder bliver brugt.

Er du nysgerrig på, hvem der egentlig (lovligt) ejer de billeder, du selv lægger op på sociale medier? Det var jeg også. Derfor undersøgte jeg reglerne fra Facebook og Instagram, hvilket var ganske interessant – og lidt skræmmende. Læs med: ‘Mine billeder misbrugt online’

Hvis du ser dit eget eller et af dine veninders billede florere på nettet, så anmeld profilen straks til den tjeneste, hvor du har fundet billedet. Ingen bryder sig om at se deres ansigt koblet til noget, de ikke selv har givet tilladelse til. Det er dårlig stil, og det skal stoppe nu!

15995614_10211724918139789_1855152825_n

Har du prøvet at få dine billeder misbrugt online?

bloglovin_annawarrington
   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Mit livs sidste mundtlige eksamen