10 ting jeg elsker ved januar

Jeg er virkelig presset i dag!

Åh, hvor kunne jeg godt bruge en fjernbetjening til det virkelig liv, så jeg kunne trykke ‘pause’ og lige sove et par dage, se en serie og drikke varm kakao under dynen. Jeg føler mig nemlig virkelig presset i dag.

Sagen er den, at jeg har en eksamen i morgen, og den er mundtlig. Jeg føler mig ganske enkelt hamrende uforberedt og er ærlig talt nervøs for at skulle gå ind i det lokale og tale om noget, som jeg ikke føler, jeg har styr på. Jeg plejer ellers at være fin til eksamen og have rimelig styr på mine ting, men dette semester har været noget kaotisk, da jeg som bekendt har været i New York og derfor har læst op online. Lang historie kort fik jeg at vide, at mine fag snildt kunne tages online, men det har vist sig i dette tilfælde at være noget af en overdrivelse, da diverse fysiske workshops nok havde hjulpet en del på min forståelse af faget.

Nå, det var brok og klagesang nok fra min side. Jeg må klemme ballerne sammen, læse det næste døgn og gøre det så godt, jeg nu engang kan. Nu startede jeg ellers morgenen med et vældig positivt blogindlæg om januar, så må holde tonen i den dur.

Men er det helt forkert, hvis jeg virkelig har lyst til bland selv slik til aftensmad i dag?

slik2

Læs også ’10 blogindlæg om eksamen’

   

4 kommentarer

 • Altså jeg levede af snøfler og kaffe i søndags, da jeg havde en mundtlig eksamen mandag morgen, så hop du bare afsted efter blandselvslik og spis det til aftensmad 😉 Jeg var ærlig talt rimelig nervøs for den eksamen, men det gik heldigvis godt. Forløsningen af at have den overstået er fantastisk! Jeg krydser fingre og sender god karma afsted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hvor er det rart at høre, at andre også går totalt i hi med sukker og koffein, når nerverne melder sig. Du kan tro, jeg glæder mig til torsdag aften, hvor jeg kan ånde lettet op! Og så er det jo ikke jordens undergang, hvis resultatet ikke bliver prangende. Det øver jeg mig virkelig i at minde mig selv om. Tillykke med din veloverståede eksamen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg har også taget et modul online fra mit uni, mens jeg var på udveksling. Statistik er ikke så enkelt og lige til, som de gerne vil gøre det. Jeg savnede i den grad at deltage i rigtige lektioner, mens jeg var afsted. I dag har jeg dog lige fået min eksamensrapport tilbage, og det kunne næsten ikke være gået meget bedre! Mon ikke du også klarer din eksamen helt fint? :-). Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Stort tillykke med at dine opgaver er gået godt, selvom du har taget faget i udlandet. Jeg har selv taget statistik og må sige, jeg er meget glad for, at jeg var til undervisningen dengang, så sejt gået! Jeg er sikker på, det nok skal gå nogenlunde 🙂 Tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

10 ting jeg elsker ved januar