Hvad bloggere ikke må sige...

Jeg har fødselsdag i dag!

I dag fylder jeg 27 år gammel, hvilket er helt underligt at forholde sig til. Jeg har sgu fødselsdag (igen!). Tid er et underligt koncept, hvor nogle perioder flyver afsted, så man slet ikke forstår, der pludselig er gået så lang tid. Andre gange snegler tiden sig afsted, og man synes bare ikke, der sker en skid eller at man kommer nogle vegne.

Det er nok et grundvilkår som menneske at have det sådan, tror du ikke?

Jeg vil lade alle tanker om tid, alder og livet ligge for en stund, for det er trods alt bare tirsdag, og det er trods alt bare en fødselsdag. Jeg er på besøg hos mine forældre, da min kære mormor har fødselsdag samme dag som jeg har, så vi skal fejre med noget helt klassisk kaffe og kage, hvorefter menuen i aften nok står på noget sushi og bland selv slik – selvom fødselsdags’barnet’ fylder 27.

I dagens anledning har jeg smækket noget rød læbestift på mine læber og iført mig en ny kjole med blomster. Nu vil håret ryge tilbage i en knold, så jeg kan få skrevet min sidste skriftlige eksamensopgave, før der skal spises kage med familien.

Læs også ‘Jeg har ikke snart 30 krise’

16244461_10211836907259447_1734971960_n

Stjæl min fødselsdagsstil inspireret af boheme agtige feminine blomster, der også fungerer fint her om vinteren i et lidt mørkere look, synes jeg. Husk altid de røde læber til! (Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks)

picmonkey-collagejjj

1. Ganni kjole 1199 kr. 2.Moves kjole 550 kr., 3. Mango 299 kr.

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Hvad bloggere ikke må sige...