Jeg er skide sur!

Jeg har ikke ‘snart 30’ krise

I lang tid skulle folk helst ikke nævne min fødselsdag. Jeg blev bare mindet om, alt det jeg endnu ikke har nået i livet, og at tiden går (alt for) hurtigt. Min alder? Jeg bliver 27 om 2 uger. Nogle vil sige, at ‘det er jo ingen alder’ og jeg har ‘masser af tid foran mig’. Andre vil rulle med øjnene og kalde mig små-gammel.

Vi skal allesammen nå det hele. Vi skal helst have perfekte børn, perfekte kroppe og perfekte karriereforløb (Og helst før vi bliver 30, ik?). Men livets mål er individuelle, og det er vigtigt at huske, når vi går og sammenligner os med hinanden. Nogen er glade, hvis de har 2 børn før deres 25 års fødselsdag, og andre drømmer om at sejle jorden rundt alene som 40 årig. Det er vigtigt ikke at projektere sine egne mål over på andre – især ikke hvis formålet er at give dem dårlig samvittighed.

Jeg har derfor i dag besluttet, at jeg ikke vil have nogen ‘snart 30 krise’. Dels er det fjollet at blive sur om min alder, da jeg ikke kan ændre tidens gang, og dels får jeg ikke noget ud af at tænke over, de ting jeg ikke nået. Dem har jeg jo ikke nået alligevel. Jeg har valgt at være taknemmelig for min erfaring hidtil, så jeg konstruktivt kan bruge den til at få gode oplevelser fremover.

Hvordan har du det med din alder?

Læs også ’26 år. Er jeg voksen nu?’

glad

Billedet er fra fredagens sushifest, hvor jeg hyggede mig med Mette.

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Gustavo Woltmann

  Alder er bare et tal – det er ikke noget, jeg tager så tungt. Som du selv siger, det er ikke noget, vi kan gøre ved 🙂

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det har du ganske ret i 🙂 Det er bare et tal!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Jeg er skide sur!