Før og efter kaffe (Advarsel: stærke billeder)

Når hjernen er tom for ord

Jeg har virkelig mange kladder på skrivebordet med blogindlæg, jeg gerne vil udgive. Ord der gerne vil ud igennem mine fingre i en rækkefølge, der forhåbentlig giver mening for andre. Ord der kan inspirere, provokere, underholde og forhåbentlig sætte tanker i gang. Det er mit mål.

Jeg har også en eksamensopgave, der skal afleveres i næste uge, hvor ordene fra min hjerne pinedød skal finde vej til et worddokument, så jeg kan overbevise min underviser om, at jeg har forstået cyber security i en nutidig politisk kontekst.

Men (der er altid et men, ik?) jeg har brugt de sidste par dage i sengen, hvor jeg ikke engang har kunne overskue at tænde for Netflix. Så er man altså influenza-ramt! Heldigvis har jeg det lidt bedre i dag, så jeg kan få åbnet min computer lidt, men jeg tvivler stærkt på, at det er særligt velartikulerede sætninger, der bliver produceret i dag. Og måske er det også okay. Min krop har i hvert fald sagt fra, så min hjerne er tom for ord. Denne hunde-gif beskriver faktisk overraskende præcist mig i dag.

syg2

Er du også syg derhjemme, eller keder du dig bare? Så kan jeg anbefale at dykke ned i følgende samlinger af blogindlæg:

De bedste blogindlæg fra 2016

7 blogs med noget på hjerte

Mine bedste blogindlæg fra 2016

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Før og efter kaffe (Advarsel: stærke billeder)