Idé forladt? Nem mad på SU

Perfekt snack til eksamen

Eksamen kræver snacks. Sådan er reglerne bare. Men du kan jo (desværre) ikke leve på bland selv slik, kaffe og kildevand, når du skal have hjernen til at fungere lige op til en eksamen.

Konceptet ‘hjernemad’ har altid klinget lidt irriterende i mine ører, men der er noget om snakken, når du skal have energi nok i krop og sind til at præstere optimalt i flere dage i træk. Du har brugt dagvis foran en skærm, så dine øjne går ondt, dit hoved dunker og din krop føles træt, men du mangler stadig lige 500 siders læsning. Kort sagt; du skal have en snack.

En riskiks (eller mange) giver hurtige kulhydrater og ligger ret let i maven. Det er ikke alle, der kan lide dem, men personligt elsker jeg dem. Mest fordi de knaser. Ovenpå har jeg et tykt lagt peanutbutter med lidt hybenmarmelade og dertil et blødkogt æg og en kop kaffe. Et ganske fornuftigt lille måltid, hvis du spørger mig, som kan indtages stort set på alle tider af dagen, når du skriver eksamen.

Læs også ‘Eksamensmad’

16118393_10211737070163582_1879334405_n

Hvad spiser du, når du skriver eksamen?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Idé forladt? Nem mad på SU