Tips til at få et studiejob

Skam, tapas og vin

Hvad er opskriften på en perfekt lørdag aften? Lad mig give dig svaret. Du tager 1 styks veninde, du ikke har set i noget tid. Så går du ind i dit lokale supermarked, glemmer alt om dit saldo på din konto og fylder den med alverdens lækkerier. Når du kommer hjem, åbner du den første flaske vin, som i deler, mens i laver tapas.

Dernæst sætter du dig til bords med din veninde, hvor i bruger de næste par timer på at spise ost, parmaskinke, humus, falafel, glutenfri hjemmelavede bruschetta med svampe og pesto, og det hele skylles ned med mere vin. Når i har vendt hele verdenssituationen og føler jer mere end propmætte, så rykker i over i sofaen, hvor i åbner endnu en flaske vin og tænder for SKAM, hvor i ser stort set hele 3. sæson, mens i gør plads til noget chokolade til dessert.

Det var opskriften på en perfekt lørdag aften: skam, tapas og vin (og chokolade). Velbekomme!

Læs også ‘Jeg er faldet i SKAM fælden’

16395890_10211886752105537_1701606558_n

skam

screen-shot-2017-01-29-at-11-44-56-am

Rigtig god weekend til alle der klikker her forbi!

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Tips til at få et studiejob