Nemme friske lakseruller

Vandrette striber til kurver (fuck moderegler)

‘Vandrette striber gør dig tykkere at se på’. Har du hørt lignende sætninger? Det er så latterligt begrænsende og virkelig unødvendigt at have den slags ‘regler’ indenfor mode.

Kjolen på billedet nedenfor er den slags, der netop har ligget længe i skabet, fordi jeg aldrig heeelt følte mig tilpas i den, hvilket er fordi, jeg lyttede til de latterlige moderegler. Det er som om, vandrette striber kræver, at selvstilliden er ekstra god den dag. Jeg besluttede mig dog for at droppe alle fjollede tanker og bare hoppe i den kjole, jeg havde lyst til. Fuck de moderegler!  Og ved du hvad? Jeg synes faktisk selv, jeg så ganske godt ud! Flere striber til mine og dine kurver i 2017!

Indlægget indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks 

Mit nytårslook 2016/2017 blev sammensat ret spontant, da jeg som bekendt faktisk overvejede at droppe nytårsaften. Det blev dog til en hyggelig (og sindssygt velsmagende) middag med gode veninder, vin og bobler kl. tolv. Min personlige stil er generelt meget klassisk, hvor jeg ofte ender i enkle farver og klassiske snit, der fremhæver den talje, jeg ville ønske, naturen havde givet mig. Den kropsnære og stribede kjole fik følgeskab af et par ankelstøvler og knaldrøde læber som det eneste tilbehør, for sådan har jeg det bedst.

Læs også ‘Kurver lyver på Instagram’

15801412_10211614417897352_2015891894_n-1

Jeg har ikke en særlig stor barm, så jeg droppede at have en bh på under kjolen, men har du en større barm (eller foretrækker du bare altid at bruge bh), så har Hunkemøller et stort udvalg af både stropløse bher. Du finder bher i alle prisklasser, men siden en stropløs ikke er noget, man bruger så tit, vil jeg personligt helst ikke bruge mere end 2-300 kr. Du finder et godt bud på en enkel, men pæn, stropløs bh til 270 kr. lige HER

Har du også fået mod på at prøve en stribet kjoler, der fremhæver dine (helt sikkert) flotte kurver? Her er mine bud på fine striber, der kan gøre dit 2017 lidt mere lækkert.

1. Maxikjole med striber 169 kr,  2. Stribet buksedragt til 359 kr. 

 

picmonkey-collage11

1. Draperet knælang kjole 749 kr. 2. Langærmet kropsnær kjole  369 kr.

picmonkey-collage333

3. Bløde og flatterende striber i velour 379 kr. 4. Fine hverdagsstriber til 409 kr.

Hvordan har du det med vandrette striber?

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Stine Roel

  Du ser skøn ud 😄😄 jeg er selv en størrelse plus – og jeg ELSKER vandrette striber, elsker lidt at provokere med dem, fordi det jo modepolitisk er så forkert 🙄🙄 kan desværre ikke vedhæfte billeder her, men go for it, uanset højde og drøjde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak Stine 🙂 Jeg er helt sikker på, du også rocker de striber og har set helt fantastisk ud! Og de moderegler skal jo bare dø, det er så unødvendigt med regler for, hvordan man skal klæde sig. Har man det selv godt, så kan andre (efter min mening) blande sig udenom 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Nemme friske lakseruller