Min lorte morgen

Glutenfri bruschetta

Bruschetta er en virkelig lækker omgang tilbehør til en god middag eller som forret, hvis du har lyst til at gøre lidt ekstra ud af aftensmaden en dag.

Min veninde og jeg lavede i sidste uge nogle super smagfulde glutenfri bruschetta med rød pesto, svampe og frisk basilikum. Det var død simpelt at lave, men smagte simpelthen så dejligt, at jeg gerne vil dele ‘opskriften’ med jer.

Opskrift på glutenfri bruschetta

2-3 boller (glutenfri eller almindelige)

2 spsk rød pesto (eller grøn hvis du er mere til den slags – lav den selv hvis dit overskud er helt i top)

En håndfuld brune svampe

En stor håndfuld frisk basilikum

3-4 friske tomater.

Du starter med at skære bollerne over og smøre med et gavmildt lag pesto. Giv dem ca 5 min i ovnen ved 160 grader varmluft (husk at ovne er forskellige) og snit svampe og tomat i mellemtiden. Tag bollerne ud og top dem med svampe, tomater og grofthakket basilikum, før du igen putter dem tilbage i ovnen. Du kan evt. svitse dine svampe lidt inden i olie og hvidløg, men vi syntes ikke, det var nødvendigt. Server dem som de er eller med lidt ekstra frisk basilikum.

16395480_10211886752025535_1325784303_n

Du kan enten købe nogle glutenfri boller (eller helt almindelige boller) i dit lokale supermarked, eller du kan fyre op for ovnen og bage selv. Der findes en del forskellige glutenfri mel-blandinger og shake n bake løsninger derude. Skal det også være lowcarb, kan du prøve denne brødmix med lavt indhold af kulhydrat HER eller denne paleo brødmix HER..

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Min lorte morgen