Gode råd til specialestart!

Hverdagsmad på 20 min

Du er sulten, træt og gider egentlig ikke lave mad. Men du vil gerne have noget rimelig fornuftig mad på bordet. Sådan en situation kender vi vist allesammen. I går var min veninde og jeg godt søndagstrætte, men vi havde aftalt at få noget fornuftigt læst på hver vores speciale, samt at få noget ordentlig aftensmad på bordet.

Når maden skal på bordet i en fart, behøver man ikke føle sig for fin til hurtige løsninger. Det kan nemlig sagtens være et sundt og nærende måltid, selvom du ikke bruger timevis i køkkenet. Vi brugte nok 20 min og havde 1 gryde, 2 pander og ovnen i gang. Givetvis lidt opvask, men der var hurtigt mad!

Vi startede med at skrælle søde kartofler, skære dem i tynde skiver og smide dem i ovnen ved 200 grader. De får 20 min i alt, så du har tid til at lave alt andet, mens de bager. Vi lavede glutenfri ærtepasta (lavet på ærtemel), der blev kogt i en gryde. Det tog 10 min inkl kogetiden. Derudover havde vi 1 pande med fintsnittede svampe, der fik lidt olie, salt, peber og frisk rosmarin. De blev taget af panden efter ca. 5 min og på den samme (nu meget varme) pande kom vi en færdigsnittet omgang hvidkål, grønkål og gulerødder. Mens det blev svitset, havde vi en anden pande i gang med lidt olivenolie, saften fra en halv citron og salt og peber, hvor vi gav to friske stykker torsk ca 4 min på hver side.

Så er det hele klaret, og du har sund, mættende og meget velsmagende hverdagsmad på 20 min. Bum!

Læs også ‘Hurtig aftensmad’

16736167_10212020707734344_1966096045_n

16731098_10212020707934349_1115294953_n

Hvad skal du have til aftensmad?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode råd til specialestart!