Bliver jeg smidt ud af Instagram nu?

Jeg føler mig doven (personligt indlæg)

Kender du det, at du aldrig roser dig selv for det, du laver? Jeg har følt mig utrolig doven de sidste dage, og jeg kan simpelthen ikke finde ud af, om jeg i virkeligheden er skide doven, eller om jeg bare glemmer at klappe mig selv på skulderen. Det kan nemlig være en fin balance.

Jeg har eksempelvis sovet længe for første gang længe. Og jeg har nydt det. Jeg er også først gået i gang med at træne for nyligt, og jeg har set hele sæson 3 af SKAM. Og upti vupti, så er janaur sgu gået og februar er her. Jeg sidder så her i sofaen og føler mig som et dovent menneske. Jeg gik fra at have lynende travlt i New York til at gro fast på min skide sofa i København. Jeg føler mig doven. Eller hvad? Er jeg for hård ved mig selv? For at være mere realistisk har jeg lavet en oversigt over, hvad jeg egentlig har lavet i januar.

16395495_10211888467428419_600857250_n

I januar måned har jeg:

Skrevet en eksamensopgave fra bunden

Færdiggjort en anden opgave, som jeg skrev i december i New York

Følt mig presset, men rent faktisk fået læst 1400 siders pensum op fra en undervisning jeg ikke var til…

Og derefter gået til mit livs sidste mundtlige eksamen

Set de fleste af mine veninder som har været savnet, da jeg boede i New York

Brugt en uge på at have feber og influenza

Tilbragt en uge med min familie i Jylland

Fået nye møbler til lejligheden og fået ryddet nogenlunde op i alle mine ting

Underskrevet en specialekontrakt, fundet en vejleder og afleveret en brainstorm til projektet

Holdt liv i bloggen med indlæg om være ligeglad med min fedtprocent og tips til at få et studiejob

Skrevet for den ungdomsside, jeg skriver fast for. Blandt andet om at blive bedre til at spare op

Sæt sæson 3 af SKAM og sæson 7 af Modern Family (også en slags  resultat, ik?)

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Bliver jeg smidt ud af Instagram nu?