Uren hud som voksen: hvad der virkede for mig

Min lorte morgen

Kender du de dage, hvor alt bare går galt lige fra morgenstunden? Sådan en dag har jeg (åbenbart) i dag. Jeg skulle i skrivende stund have lavet morgenyoga for derefter at have sat tænderne i en lækker morgenmad, mens jeg hørte om de nyeste studier om fordøjelse og mælkesyrebakterier.  Nå, men sådan gik det som bekendt ikke. I stedet sidder jeg lige nu og drikker kaffe derhjemme. Hvad gik der galt, tænker du måske?

Tjo, min morgen starter med, at mit vækkeur ringer. Jeg er småtræt, da vækkeuret larmer ud i soveværelset, da jeg ikke har sovet specielt godt. Jeg står op, strækker kroppen og finder tøj frem. Jeg kan allerede nu mærke, mine hofter har en dårlig dag. Great.

Morgenkaffen sættes over, jeg får børstet tænder og smækket noget mascara i hovedet. Jeg glæder mig til dagens event, hvor jeg skulle smage på nye syrnede mælkeprodukter fra Valio, så spiser ikke morgenmad. Min plan var at cykle, men vejret ser blæsende ud, og det er begyndt at sne. Lettere småstresset finder jeg rejseplanen og taster adressen ‘gadenavn 4’. Jeg går ned til bussen og venter med de 20 andre, der heller ikke gider cykle. Jagtvej er proppet med morgentrafik, så bussen snegler sig afsted. Jeg er allerede for sent på den. Great.

Bussen ankommer og jeg finder google maps frem, da jeg ikke ejer stedssans. Det ser bare lidt underligt ud, for ifølge min rejseplan skulle der være 300 meter hen til adressen, men pludselig står der 2 km. Jeg har tastet ‘gadenavn 4’ og ikke ‘gadenavn 40’. Fuck. Jeg kan umuligt nå at gå 2 km uden at komme latterligt meget for sent og i øvrigt have alt for ondt til at lave yoga. Der bliver sent en undskyldende mail til arrangøren, og jeg hopper på bussen den samme vej hjem. Great.

Jeg har i øvrigt lige blødt ned i tastaturet, fordi jeg skar mig i fingeren, da jeg ville skære et stykke rugbrød til morgenmad. Helt perfekt start på dagen!

16522975_10211967344280291_14649553_n

Jeg sidder nu og surmuler lidt for mig selv, inden jeg igen skal ud af døren og fortsætte dagen – denne gang i god tid med en dobbelttjekket rejseplan…

bloglovin_annawarrington
   

7 kommentarer

 • Øv for en start da! Håber det vender og at resten af din dag bliver meget bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Mange tak Nadoa! Du må også have en dejlig dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv, krydser fingre for der forefindes varm kakao på martriklen. Hader selv, at komme for sent og føle mig ubehøvlet, selvom det naturligvis er et uheld og alle sådan set er ok med det (;
  Iøvrigt siger rygtet at valio har fået en mynte-chokoladeskyr; den må altså prøves.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Uh, det lyder sørme lækkert med chokolade og mynte! Den må jeg også se, om jeg kan finde 🙂 Og der er fundet varm kakao frem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hej Anna
  Jeg håber, du fik en bedre slutning på dagen 😊 Kan det passe, du tog metroen fra Bryggen i eftermiddags?
  Hilsen den mærkelige stalker-type, ej 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Johanne. Ja, det gjorde jeg. Brugte dagen på læsesalen 🙂 Næste gang må du sige hej 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Det må være mærkeligt at have folk rendende rundt, der genkender én uden lige at sige hej, så jeg skal prøve at tage mig sammen og give lyd fra mig, hvis jeg ser dig igen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Uren hud som voksen: hvad der virkede for mig