Energikugler med ingefær og grøn te

Morgenmad ala New York

Du kan ikke hoppe på et fly lige nu, men du kan tage en bid af New York med ind på køkkenbordet nemt og hurtigt. Det er ingen hemmelighed, at jeg savner New York til tider, så det er godt, at jeg kan tage små elementer fra det store æble ind i mit lille køkken.

Jeg har haft en veninde på besøg i weekenden, hvor vi har hygget med gåture, film og en masse snak om alt og ingenting, hvilket har gjort os rimelig sultne. Jeg besluttede derfor at lave morgenmad ala New York med ristede bagels, smørreost, lidt citrusfrugt, blødkogte æg og kulsort kaffe. Næsten ligesom hjemme på 2nd avenue!

Mangler du inspiration til lækker morgenmad? Dyk ned i mit arkiv med opskrifter lige HER

16507353_10211949195106573_1044635701_n

Hav en rigtig dejlig søndag – uanset hvor i landet/verden du har spist din morgenmad.

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Cecilie

  Mums, dog gad jeg godt besøge til morgenmad 😊👍🏻 Det ser virkelig lækkert ud! Jeg prøver selv for tiden at variere min morgenmad og prøve nye ting og kombinationer, så tak for skøn inspiration 😊👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det var så lidt Cecilie. Jeg er rigtig glad for, du kunne bruge min inspiration 🙂 Det tog ikke mere end 15 min at smække sammen, og det var simpelthen så lækker en omgang morgenmad, så det gør jeg snart igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Energikugler med ingefær og grøn te