Hvad er 'overflødigt' fedt?

Når du ikke gider lave mad…

Hvad gør du, når du virkelig ikke gider at lave mad? Måske er det koldt udenfor, så du orker ikke handle. Du har egentlig også haft en lang dag, så du fortjener da en aften på sofaen, gør du ikke?

Vi kender alle de her tanker, og vi har alle lyst til at klikke en omgang takeaway middag hjem ind i mellem. Det skal du naturligvis bare gøre, som du lyster, men for mig personligt er det ikke altid, min bankkonto også er enig i, at onsdag er en tilstrækkelig festlig dag til takeaway.

Så må man jo have andre tricks i ærmet. Eksempelvis denne vanvittig nemme omgang aftensmad, der kan laves af stort set hvad som helst, du har derhjemme i skabe, skuffer og fryser.

Du starter med at tage en bund af en art. Det kan være et fladbrød, et pitabrød, en wrap eller et par skiver brød. Brug almindeligt eller glutenfrit alt efter, hvad din mave har det bedst med. Dernæst skal der en form for proteiner til. Jeg valgte at varme nogle falafeler fra fryseren, som jeg altid sørger for at have et mindre lager af. Du kan toppe din bund med alverdens grøntsager, hvor nogle gerne må være varme og andre kolde, samt nogle sprøde og nogle bløde. Så giver det en mere tilfredsstillende oplevelse at spise, synes jeg. Min var fyldt med ovnbagte bønner (også fra frostlageret), friske peberfrugter, spinat og agurk. En lynhurtig skyrcreme kan røres sammen af skyr, salt, peber, frisk persille eller tørret timian og lidt citron (hvis du har).

Læs også ‘Idéforladt? Nem mad på SU’

16558745_10211949206266852_211053814_n

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hvad er 'overflødigt' fedt?