Søndagstanker fra slikskålen

Uren hud som voksen: hvad der virkede for mig

Er du voksen, men får du stadig uren hud? Det er skide irriterende og mange føler også, det er lidt pinligt. Burde uren hud ikke tilhøre de (kiksede) teenageår? Nej, du er faktisk ikke alene.

Rigtig mange voksne kæmper med dårlig hud, der altid kommer på de mest uheldige tidspunkter. Jeg døjede selv med uren hud, da jeg var i New York, hvor der var rigtig varmt, der var mange mennesker overalt, og der var ikke ligefrem rent nede i undergrunden.

Hvad gjorde jeg så? Jeg prøvede en helvedes masse produkter, fordi jeg blev desperat for ikke at ligne en teenager. Det blev først bedre, da jeg slappede lidt af, og gav min hud en pause. Jeg begyndte at rense mit ansigt med koldt vand morgen og aften, bruge en fugtighedscreme dagligt, samt et par gange om ugen skrubbe huden i dybden. Jeg fandt også tilfældigt et produkt, der rent faktisk virkede. En lille gel, der duppes på de urenhederne. De klarer derefter op indenfor en dag eller to. Det var en lifesaver.

Indlægget indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks

16468947_10211913815022093_561830618_n

Jeg har ikke kunne finde den lille vidundercreme herhjemme i Danmark, så jeg var rimelig glad, da jeg endelig fandt mærket, Neutrogena, på en online side. Det er hverken særlig dyrt eller særlig fancy, men det virkede altså for mig. Om det virker for dig, skal jeg naturligvis ikke kunne garantere, men har du lyst til at give det et friskt forsøg, så er herunder de produkter, der fik reddet min hud fra teenager til voksen look igen.

1. Skrubbemaske til ansigtet 55 kr. 2. Gel til eliminering af urenheder 55 kr. 3. Fugtighedscreme 55 kr.

Læs også ‘Virker CIT roller?’

picmonkey-collage

Har du oplevet problemer med uren hud som voksen?

bloglovin_annawarrington
   

4 kommentarer

 • Ragnhild

  Jeg er ret sikker på, at neutrogena forhandles i Rossmann og DM i Tyskland. Så hvis du kommer til Flensborg, når du besøger familien i Sønderjylland, så kunne du måske være heldig at få produkterne lidt billigere endnu og købe på lager 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Uh, det var et godt tip Ragnhild! Mange tak for det 🙂 Jeg er nemlig i Flensborg til tider, så jeg må hellere få købt et lille lager næste gang, jeg er afsted 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Åh ja! Jeg er 28 år og døjer med hormonel uren hud på 3. år nu. Jeg har aldrig lidt af uren hud som teenager men efter at være stoppet på p-piller efter 10 år gik min hud amok. Jeg har forsøgt alverden, både hvad angår produkter og hos lægen men har nu givet op. Jeg har været på en tetracyclin kur 2 gange hvilket tog toppen, men det gik ikke væk. Øv. Hvis der sidder nogle derude med gode erfaringer med noget så del gerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det lyder virkelig ubehageligt og meget frustrerende, men jeg tror bestemt ikke, du er alene! Jeg håber virkelig, du finder nogle gode tips derude, så du kan få det bedre med din hud hurtigst muligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Søndagstanker fra slikskålen