Glad i låget med blomster på tøjet

Avocado mad til 40 kr. i København

Hvor kan du få en avocado mad til 40 kr. i København? Får du lyst til at svare “in your dreams”, så er du ikke alene. Jeg har nævnt før, at jeg er træt af at betale mange penge for mad, der ikke er ordentlig kvalitet eller bare ikke pengene værd. Så langt rækker min SU bare ikke. Når jeg går ud at spiser med veninder, vil jeg have noget for mine penge – ellers kan vi ligeså godt sidde hos mig og drikke den kop kaffe.

Jeg var blevet tippet af Cecilie Lange om et nyt sted midt på Nørrebro, der serverer en avocado mad til 40 kr. Og ganske rigtigt! Café Baryl ligger på Griffenfeldsgade og har et simpelt, men udsædvanlig lækkert menukort, hvor en hel brunch tallerken med virkelig meget mad (min veninde fik skyr, laks, oliven, frugt, avocado, æg og to slags brød) for 80 kr, en halv papaya med chiagrød og frisk frugt koster 40 kr., og det gør den berømte avocado mad også.

De har gratis postevand, men naturligvis også både te, juice og kaffe, samt kage, så du kan selv vælge, hvor meget du vil spendere. Men du kan faktisk gå ind og få en lækker mad for sølle 40 kr. Det kan mit SU-hjerte rigtig godt lide!

Læs også ‘8 tips til livet på SU’ eller ‘Mad der hitter på Instagram’

17392900_10212357235707333_447394694_n

bloglovin_annawarrington
   

4 kommentarer

 • Michelle

  Tak for et lækkert tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Er det kun mig, der synes at 40 kroner for en mad lyder dyrt?? 😀 Ved ikke om det er fordi jeg er vokset op på Lolland? haha.. Men jo, kan godt sætte mig ind i at 40 kroner er billigt – i København!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det er helt sikkert relativt med priser, og hvis man tænker sig om, så er 40kr jo egentlig virkelig fjollet af betale for en halv avocado lagt lidt fint op på et stykke rugbrød.. Men i København er det faktisk rimelig billigt, og nu hvor jeg også kan sammenligne med New York priser, så er den pris ganske god. Generelt vil jeg dog give dig ret i, at cafépriser er høje i forhold til, hvad man får for sine penge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Glad i låget med blomster på tøjet