Fredagshilsen og chokolade

Er du også jyde? Aka sødt til kaffen…

Konceptet ‘lidt sødt til kaffen’ eksisterer givetvis ikke kun i Jylland, men hvor der andre steder i landet kan være lidt afslappede fornemmelser om dette koncept, hersker der i Jylland nærmest ragnarok ligende tilstande, hvis man ikke har fået noget sødt og en kop kaffe mellem kl 14 og kl 15. Hver dag.

Er du også vokset op i Jylland, så kender du med garanti denne velsmagende regel, der siger, at du helst skal sidde stille midt på eftermiddagen med en kop kulsort kaffe i den ene hånd og en småkage i den anden hånd.

For mig, så repræsenterer gamle, sociale normer som denne, en hyggelig tradition, der er værd at tænke lidt over. En pause midt på dagen, uanset hvad du laver, er faktisk ikke nogen dum idé. Og du behøver jo ikke drikke 6 kopper kaffe og spise 3 plader kage helt alene, så det kan sagtens være ganske sundt med et lille stykke af noget lækkert, mens du er i gang med dagens gøremål.

Mine påskeæg er tilsendt af Easis og er derfor reklame (indeholder affiliatelinks)

Har du lyst til et alternativ uden sukker, kan du for eksempel lede efter de her små påskeæg fra Easis, der ikke indeholder tilsat sukker. Easis laver en række produkter, der oprindeligt var udformet til diabetikere, men i dag benyttes af alle, der gerne vil have et alternativ til traditionelle søde sager. Jeg spiser både chokolade med og uden sukker, for jeg synes, det vigtigste er, at det smager godt. Og det gør de her. Især til en kop kaffe.

easis

Er du ikke til påskeæg, kan du også finde sukkerfri chokolade, sukkerfri ren marcipan, marcipanbrød og små barer med smag.

Er du jyde? Og kender du til ‘sødt til kaffen’ reglen?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Fredagshilsen og chokolade