Forårsklar for under 500 kr.

Er du (også) vild med yoga?

Hvis du er bidt af en gal yoga måtte, så er det i morgen (lørdag) mellem klokken 10 og klokken 16, at du skal få din stramme yoga numse til Østerbro i København, hvor butikken Goyogi åbner. Jeg kan desværre ikke selv komme (og jeg er ikke sponseret af dem), men jeg tipper gerne om sådan et event, hvis der er andre yoga-glade damer (og mænd for den sags skyld) derude.

Den nye butik vil rumme en masse forskellig slags træningstøj af høj kvalitet, der er lavet specielt til eksempelvis yoga, pilates, barretræning (noget ballet agtigt?) og crossfit. Jeg skal helt sikkert forbi en anden dag og se butikken!  For halvandet år siden var jeg faktisk til et event i den daværende Go Yogi popup butik i Fisketorvet, så det bliver lidt spændende at se, hvad de har at byde på nu, hvor en større butik åbner.

Yoga er relativt nyt i mit træningsliv, men jeg er blevet ret glad for at kombinere gåture, styrketræning, svømning og yoga i forskellige perioder alt efter hvad min krop og mine hofter giver mig mod på. Jeg tror i hvert fald, det er rigtig sundt at udfordre sin krop med forskellig træning – og så skader nyt træningstøj jo aldrig…

Læs også ‘En yoga jomfrus bekendelser’

nu

nu2

Du finder mere information på deres Facebook-event HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Forårsklar for under 500 kr.