Dagens sunde madpakke

At finde en ny identitet

Hvad er det første, du spørger om, når du møder et nyt menneske? Det er som regel: “Hej, hvad hedder du… og hvad laver du til daglig?”.

I Danmark har vi nemlig en stor tendens til at identificere os selv (og hinanden) ud fra, hvad vi laver. Fortæl mig hvad du laver, og jeg skal fortælle dig, hvem du er. Det er naturligvis ikke tilfældet for alle, da der er mange, som går på arbejde for at tjene penge og så henter de deres identitet fra andre ting i livet. Men der er mange, som i høj grad kobler identitiet med deres arbejde. Og jeg er en af dem.

Eller, det tror jeg i hvert fald selv. I 7 år har jeg identificeret mig med mærkatet “studerende”. Om ganske få måneder passer det mærkat ikke længere, og jeg skal finde et nyt mærkat, der kan fortælle andre (og mig selv), hvem jeg er. I virkeligheden er det også fjollet, at vi lægger så meget vægt på de forskellige mærkater, som vi giver både os selv og dem, vi møder på vores vej. Vi indeholder jo alle utrolig mange sider, men alligevel er det rart med nogle kasser, som vi kan placere hinanden i.

Det med at skulle ‘finde’ en ny identitet er spændende, men det også skræmmende, og så er det sgu sikkert også meget sundt at ruske op i sig selv på den måde. Tror du ikke?

17554603_10212442107269069_772359757_n

Læs også ‘Snart færdiguddannet, hvad så nu?’

bloglovin_annawarrington
   

1 kommentar

  • Hej spændende emne, jamen jeg er dimitteret fra CBS og er partner i en lille onlineshop(www.turkishcandy.dk) og er jobsøgende ved siden af
    😁😊😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Dagens sunde madpakke