Frozen mango trifli med knas

Fredagshilsen og chokolade

Dette er min yndlingschokolade fra bland selv slik posen, der venter på mig på køkkenbordet. Dagen har været lang, lidt dum og nu skal min krop bare varmes i tæpper, indtil det er i morgen. Jeg vil tænde Netflix og slukke hjernen. Kender du ikke det, hvor det virker som absolut mest fornuftige ting at gøre?

Jeg håber, du får en helt fantastisk fredag, hvadenten du skal spise chokolade eller dadler, om du skal se X factor eller i byen, eller om du skal hygge dig alene derhjemme med din yndlingsdyne (og forhåbentlig også din yndlingschokolade). Tak fordi du læser med herinde og rigtig god fredag.

screen-shot-2017-03-03-at-5-48-20-pm

Læs også ‘Første gang bland selv slik i et halvt år’

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Frozen mango trifli med knas