Instagram fail #2

Frozen mango trifli med knas

Verdens nemmeste dessert! Må man godt kalde sin egen kreation det? Ikke detso mindre lavede min veninde og jeg her den anden dag en rigtig lækker hverdagsdessert, der smagte så englene sang og tog ganske få minutter at lave.

Jeg kalder den noget så fancy som ‘frozen mango trifli med knas’, men man kan vist godt kalde det for en ‘hverdagsdessert’, da du ikke bruger ret meget anderledes, end hvad man typisk spiser til morgenmad. Skal den have ekstra gas, kan du naturligvis tilføje et lag is, noget hakket chokolade eller måske nogle smuldrede cookies? Det er kun fantasien, der sætter grænser!

17102006_10212184251862845_635163116_n

Til 2 portioner skal du bruge.

– 2 glas

– 3 store spsk skyr (enten med eller uden smag. Bruger du uden, skal du måske tilføje lidt sødning).

– 1 mango (eller anden frisk frugt)

– Din yndlings-musli som knas

Du kan bruge variationer af skyr eller yoghurt, prøve med forskelligt frugt og også variere hvilken knas, der skal på toppen. Tricket er, at du putter skyr og frugt i fryseren, før du putter knas ovenpå. Du tager altså din skåret mango og din skyr, og så lægger du den i lag i et glas, så det bliver en slags trifli. Derefter sætter du dine glas i fryseren i ca en halv time. Det skal blive helt koldt, men må ikke nå at krystallisere. Når dine glas er klar, tager du dem ud og drysser dejligt knas på toppen.

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Instagram fail #2