Min yndingsbog

Hjemmeristede nødder med salt & chili

Findes der noget bedre end hjemmelavede snacks, når man skal læse eller hygge sig? Jeg tror det ikke. Jeg er i hvert fald selv vild med, at jeg på nul komma fem kan fremtrylle velsmagende snacks i mit køkken, når en veninde kommer forbi til en kaffe eller et par timers læsning.

I dag fik jeg besøg af en god veninde, der skriver bachelor i statskundskab. Jeg er som bekendt i gang med mit speciale på selvsamme studie, så det fungerer rigtig godt, at vi sidder og læser sammen. Jeg havde skåret lidt frugt og grønt, samt ristet nogle nødder, som endte med at blive virkelig gode, så her kommer opskriften. At min veninde så også liiige havde kage fra bageren med under armen (og at de blev spist først), behøver vi ikke snakke så højt om, vel?

Læs også ‘Hjemmelavet svar på lækkersulten’ eller ‘Gode råd til specialestart’

17410052_10212367664088036_466897395_n

Hjemmeristede nødder med salt og chili (opskriften indeholder affiliatelinks)

– En håndfuld jordnødder (usaltede)

– En håndfuld mandler

– Andre nødder eller kerner, hvis du har dem liggende, fx usaltede cashewnødder eller hasselnødder

– 1 spsk kokosolie

– 1/2 tsk chilipulver (tørt)

– 1/2 tsk salt

Start med at varme kokosolien op på en meget varm pande. Tilsæt herefter dine nødder, salt og chilipulver. Skru ned for din pande, så den nu er på middelvarme. Rør godt rundt i nødderne, så de alle er dækket af både olie og krydderier. Lad dem varme i ca. 5-6 min, eller indtil de er gyldne. De skal lige køle af i en ti minutters tid, men så er de ellers spiseklar!

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Min yndingsbog