Er du glad? Altså sådan rigtig glad?

Jeg er den sidste i verden til at fatte…

I går følte jeg mig som absolut ’slow mover’ – altså det omvendte af at være ‘first mover’ på et område. Jeg var nemlig i biografen sammen med Matilde og andre søde mennesker fra Bloggers Delight, der havde fået fingrene i billetter til forpremieren på den nye danske film ‘Du forsvinder’ (som i øvrigt er ret fantastisk).

Til denne ellers så hyggelige aften, udspillede der sig pludseligt et mindre drama i køen til de livsnødvendige snacks til filmen. Den kyndige blogger Matilde opdagede nemlig til hendes store forfærdelse følgende facts om mig… 1: Jeg har ikke opdateret min Instagram-app (dårlig blogger) og 2: Jeg har aldrig brugt Insta-stories på Instagram (endnu dårligere blogger).

Nu er jeg jo altid glad for at kunne bidrage med et godt grin til andre, og man skal som bekendt aldrig være for fin til at grine af sig selv, så ja… Jeg er den sidste i verden til at fatte insta-stories, men jeg tog naturligvis det stødt voksende gruppepres til mig, og skyndte mig at starte sådan en story.

Rent praktisk betyder det nu, at du kan hoppe ind på Instagram (annawarringtondk) og øverst oppe i skærmen klikke på min historie, der vil bestå af banebrydende små øjeblikke fra min sindsoprivende hverdag. For eksempel har jeg i dag lavet kaffe og formiddagssnack for åben skærm.

Spøg til side er de små stories faktisk rigtig hyggelige, hvor jeg nyder at følge med i andres hverdag, så har du lyst til at følge mere med i min, ved du nu, hvor du skal klikke hen… Måske er der andre slow movere derude?

17321477_10212327646807629_511263108_n

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Er du glad? Altså sådan rigtig glad?