Ærlig anmeldelse: brunch i Aarhus

Jeg er med i national kampagne om studievalg

Jeg er en rimelig stolt og glad dame i dag! Jeg har nemlig fået mulighed for at være en del af en ny national kampagne om studievalg, hvor jeg har skrevet en artikel, der handler om at vælge rigtigt. For hvordan ved du, at du har valgt rigtigt? Hvilke spørgsmål skal du stille dig selv, før du vælger, hvilket studie er det rette for dig?

Studievalg er svært for alle, og det er ikke sikkert, andres gode råd kan hjælpe dig. Det kan dog aldrig skade at lytte lidt til andres personlige erfaringer, hvis du spørger mig. Jeg er i hvert fald stolt af at give mine ord videre, hvis de kan hjælpe andre på rette vej i deres proces med studievalg.

“Kort sagt bør dit hjerte og din hjerne have sig en god snak over en kop te, før du beslutter dig for hvilket studie, der er noget for dig” Citat fra artiklen, der er en del af kampagnen Din Uddannelse fra Mediaplanet Danmark, kan læse lige HER.

Læs også ’10 blogindlæg om eksamen’

shareable_linkedin_twitter_anna

Du kan læse artikler om studievalg, sabbatår, online læring og meget mere på siden Uddannelsesinformation. Der er både faglig information, men også historier med personlige erfaringer fra andre, der måske er i præcis samme situation som dig.

Måske har du selv prøvet at skulle vælge studie? Hvordan traf du dit valg?

bloglovin_annawarrington
   

3 kommentarer

 • Trine

  Sikke en god artikel! Jeg synes det er vildt spændende at følge med i hvad du har lavet på dit studie og godt skrevet i forhold til studievalg! Jeg står selv og skal søge ind på uddannelse i år, og vakler mellem statskundskab på KU eller international business and politics på CBS. Det er virkelig et svært valg, især fordi jeg er nødt til at søge kvote 2, da mine karakterer ikke helt rækker til kvote 1. Jeg opdagede desværre først i 2. G at musik på A-niveau måske ikke var det smarteste valg for mig! Så når man endelig har fundet lige netop det studie man gerne vil ind på, så skal man også optages, det er jo desværre ikke sikkert på forhånd

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Trine. Tak for din søde kommentar 🙂 Jeg kender rigtig mange, der efterhånden fandt ud af, deres valg af studieretning måske ikke stemte helt overens med deres fremtidige drømme. Der er heldigvis rigtig mange muligheder for at tage nogle fag som enkeltfag, søge kvote 2 og lignende. Jeg krydser fingre for, at du kommer ind lige dér, hvor du bliver glad for at være 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Tak skal du have Anna! 🙂 Det gør der heldigvis, og jeg har ikke (kun) brugt mine to sabbatår på at feste og se Netflix, så jeg håber det lykkedes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Ærlig anmeldelse: brunch i Aarhus