5 X Sukkerfri Muffins

Jeg er skide stolt af mig selv

Jeg er virkelig stolt af mig selv, og det skal man sgu huske at sige ind i mellem. Det er ganske ufarligt at rose sig selv ved både at sige det højt, men også ved at give sig selv et lydløst, mentalt skulderklap.

Min uge har budt på fuld fokus på mit speciale, og mine smerter har budt på en del udfordringer, hvor jeg har kæmpet lidt med dårlig nattesøvn og lidt for mange lure midt på eftermiddagen. Trods det har jeg alligevel formået at få gang i min træning igen og fået set mine veninder.

Jeg har naturligvis kun trænet ganske lidt, ingen tunge vægte og ingen svedig cardio, men lidt har også ret! Vi har det ofte med at tænke, at det hele skal være højere-vildere. Det skal være de tungeste squats, før det er godt nok. Ass to the grass og alt det der. Men måske er det faktisk helt fint, hvis du bare var afsted i dag? Eller hvis du fik lavet noget andet, der gjorde dig glad?

Jeg er bestemt ikke fortaler for, at man ikke presser sig selv eller sætter mål. Men jeg er først og fremmest fortaler for, at man lytter til sin krop og ikke konstant sætter sig selv for urealistiske mål, der aldrig kan indfris. Min virkelighed er eksempelvis, at jeg lever med smerter hver eneste dag, der gør mig sindssygt træt. Så bare dét at jeg overhovedet står i det træningscenter, gør mig skide stolt af mig selv.

Læs også ‘Der er ikke mere, vi kan gøre’ eller ‘Må du træne, hvis du har smerter?’

17238158_10212267768990721_1359875936_n

Mit tøj er sponseret af Hummel og de følgende links er reklamelinks

Mine tights er de eftertragtede classic bee tights fra Hummel. Du kan finde dem til 250 kr. HER. Under min pink t-shirt har jeg en seamless under-top, som du kan klikke hjem HER. Min pink t-shirt er også seamless og er nedsat med 70% til kun 89 kr HER. De vinrøde sneaks der pryder mine fødder er på tilbud til 519 kr. HER

bloglovin_annawarrington

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

5 X Sukkerfri Muffins