Jeg er skide stolt af mig selv

Jeg er i tv – på mandag

I Oktober blev min stue forvandet til en tv-optagelse, hvor 4 kendte mænd kom hjem og tog en snak med mig – for snurrende kameraer.

Resultatet kan ses på Kanal 4 fra i næste uge, hvor programmet ‘Oraklerne‘ har premiere. Jeg er liiidt nervøs for, hvordan det er klippet sammen, og hvordan jeg fremstår. På den anden side kan jeg stå ved, alt hvad jeg har sagt, og det var nogle rigtig søde og professionelle mennesker, der arbejdede med programmet. Så mest af alt glæder jeg mig bare.

‘Oraklerne’ har premiere mandag d. 13 marts, hvor første program rullede over skærmen. Jeg har fået at vide, at jeg gerne skulle være med i første eller andet program, så det bliver nok i morgen eller næste mandag, at jeg kan se mig selv på tv snakke om, at være ung og leve med smerter, når man skal ud på arbejdsmarkedet.

Skal du se med?

tv1

tv2

Læs også ‘Så… Jeg skal i tv’ eller ‘Kendte mænd i min stue’

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Uh, hvad skal det handle om? Jeg har ikke TV selv, så har ikke hørt om konceptet (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Jeg har faktisk heller ikke selv tv, men regner med det kan ses online – så smider jeg lige et link 🙂 Det er et program, hvor de fire kendte mænd hjælper med at løse et dilemma. Mit dilemma var, hvornår man som smertepatient skal fortælle en ny arbejdsgiver om situationen. Til samtalen, før samtalen eller når man er ansat? Det bliver spændende at se, hvordan det hele er klippet sammen, tænker jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Jeg er skide stolt af mig selv