Jeg tror, jeg er større, end jeg er

Kalorielet dressing for de dovne

Mangler du en hurtig og kalorielet dressing til en salat eller tilbehør til grøntsagsstave, men gider du ikke bruge ret meget tid i køkkenet, så har jeg en løsning! Her den anden dag manglede jeg lidt smagsgiver til en rimelig kedelig salat, der trængte til et pift, men jeg magtede ikke det store show i køkkenet, så det blev til denne dressing, som jeg gerne vil dele opskriften på – til de andre dovne sundhedstyper derude.

Den her dressing tager max 5 min at røre sammen, og den er et fint, hjemmelavet alternativ til købedressinger, hvis man nu godt kan lide at lave tingene selv.

Læs også ‘Sprød sommersalat med skyrcreme’

17410103_10212368784916056_263651133_n

Min chilisovs er sponseret af Easis, som jeg er ambassadør for

Opskrift på en enkelt portion (men lav alt det du orker, den holder sig fint på køl)

– 1 spsk light flødeost (eller fuldfed – du bestemmer helt selv)

– Salt og peber

– 1 tsk chili sovs fra Easis (er du ikke til chili, kan du erstatte chili sovs med sukkerfri ketchupreklamelink).

– Frisk persille

Du tager simpelthen bare alle ingredienser og rør dem rigtig godt sammen. Bum, så har du en dressing, der ikke er rig på kalorier, men som giver en rigtig god og mild smag til dine salater, stave af gulerødder eller hvad du nu lige har brug for at give lidt ekstra smag. Det kan næsten ikke kaldes for en opskrift, men jeg var selv ret begejstret, da jeg fik den smækket sammen i går, så nu deler jeg den alligevel. Vi kan jo altid bare kalde den et tip, og overskriften har allerede advaret, at dette er en ‘opskrift’ for de dovne…

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Jeg tror, jeg er større, end jeg er