Er du også jyde? Aka sødt til kaffen...

Nej, du skal ikke se min appelsinhud

Jeg er træt af at skulle bevise, hvor uperfekt jeg er. Det er som om, det er blevet trendy på sociale medier at vise, hvor langt fra perfekt man er. En form for uperfekt perfekthed, om man vil. Vi skal helst allesammen hive i de deller, der kommer på maven, når vi sidder ned, og vi tager billeder af vores strækmærker, appelsinhud, vasketøj og overfyldte slikskål. Fordi det åbenbart er “uperfekt”. Jeg kan dog ikke lade vær med at stille spørgsmålstegn ved, om det egentlig er særlig smart.

På den ene side er det fedt, at sociale medier bruges til andet end photoshoppede glansbilleder, men på den anden side kan det også hurtigt give en illusion om, at det så rent faktisk er noget helt ægte, du ser på Instagram. Men sociale medier vil altid være et glimt af en redigeret virkelighed, som en anden har valgt at dele med dig. Og det bliver aldrig hverken noget perfekt eller noget uperfekt, for den betydning vi tillægger de begreber er så forskellige fra person til person, at de slet ikke giver mening at tale om. Det gælder i øvrigt også den overdrevne brug af ordet ‘normal’, efter min mening.

Så nej, du skal ikke se min appelsinhud. Eller mit vasketøj. Og min slikskål er præcis den størrelse, som den skal være. Jeg skal nemlig hverken bevise, hvor perfekt eller hvor uperfekt jeg er.

Hvad mener du om uperfekt perfekthed?

16810169_10212063942215179_1837192820_o-2

Mit tøj er sponseret af Hummel og mine tights er de eftertragtede (og insta-venlige) classic bee. Du finder dem til 250 kr. HER.  Min seamless under-top finder du HER (reklamelinks).

Læs også ‘Jeg er træt af elsk dig selv bølgen’ eller Kurver lyver på Instagram’

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Jeg tror hurtigt man bliver ret træt hvis man altid skal følge nyeste trend – særligt på sociale medier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Åh, man ville jo blive træt som et alderdomshjem! 😉 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Er du også jyde? Aka sødt til kaffen...