Lækker gulerodskage uden sukker med cream cheese frosting

På forhånd fuck ‘sommer kroppen’

Om lidt skal vi til det. Du skal jo have en ‘sommerkrop’, og det betyder, at du skal i gang nu! Jeg er på forhånd ved at kaste lidt op ved tanken om de mange tilbud på kostplaner, tips til slankekure og træningsforløb, der skal ‘stramme’ dig op (hvad end det så egentlig betyder), så du kan få en ‘sommer krop’.

Og nu lyder jeg måske som en ret negativ type, men jeg er ærlig talt også ved at brække mig lidt på forhånd over, hvor mange ‘husk nu at elske dig selv, som du er’ opslag, som vi også snart allesammen skal være vidne til. Sociale medier vil traditionen tro til at bugne af helt almindelige kvinder, der viser deres helt almindelige kroppe, mens de fortæller dig, at du IKKE skal gå op i din krop.

Ærlig talt. Kan vi ikke snart give den stakkels krop en pause? Og bare lade den være? Uden at den skal strammes op, accepteres, elskes, hades eller noget som helst andet?

Læs også ‘Jeg er træt af elsk dig selv bølgen’

17555449_10212436825097018_1149320589_n

Slimfit sorte jeans med høj talje 349 kr.  og lignende off shoulder top i sart rosa 349 kr. (reklamelinks)

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Cecilie

  TAK Anna for det her indlæg!
  Jeg er helt enig! Jeg synes også heel “elsk-dig-selv” og “elsk-din-krop” “Embrace the squish” tendensen har taget over. Jeg synes de er problmatiske fordi:
  1. Selve processen i hvordan man kan komme til at elske sig selv og sin krop, i hvert fald efter min mening, her i Danmark er ekstremt vagt og ringe beskrevet. Det efterlader lidt en med følelsen: nå ok, men hvad kan jeg rent faktisk gøre for at komme der til?…og så ved man ikke hvordan man skal komme i gang. Jeg synes manges historier bærer præg af en laaaang beskrivelse af hvordan man har hadet sig selv, sin krop og åh hvor hårdt det har været. Det er det ved gud også, Der går det så direkte til, at nu elsker de så sig selv, sin krop og livet og bla bla bla og det skal alle andre også gøre. MEN, jeg mangler personligt at høre mere om selve processen
  2. Der er stadig et for stort fokus på kroppen – som er unødvendigt, og ikke nødvendigvis gavner en. Man kan bruge en hulens masse mental energi på at fokusere og tænke på sin krop, positivt som negativt – men hvorfor ikke rette den mentale energi mod noget der er udenfor kroppen, som man synes er mere sjovt og brugbart – såsom ens venner, familie, hobbyer, interesser, arbejde, studie eller hvad det ellers måtte være. Ved at fokusre så meget å kroppen, så fjerner det fokus fra at der er ting i livet og verden der altså er lidt vigtigere, og som det vil være sjovere at rette sn opmærksomhed imod i stedet.
  3. Jeg tror også at det for mange er urealistisk at sætte som hovedmål at skulle elske sin krop og sig sels som det første. Jeg tror desværre at mang har og har haft det som mig, og HADET hver eneste cellekerne af sin krop, afskyet det som pesten, haft n brændende ønske om at være hvem som helst der ikke var en selv, hadet sin personlighed, hadet den måde man reagrer på ting på, hadet hele den person man er. Det er altså noget af en mundfuld at gå fra at have det sådan til at ville elske sig selv. Man skal altså først lige lære bare at være i sig selv først.
  4. Man glemmer også nemt, at man altså ikke behøver at elske sig selv, eller sin krop, for at kunne leve det liv man vil. Man kan have det af h**** til og stadig få tingene gjort. Man skal acceptere og anerkende sine følelser og være i det. Bare være i det.Det gør at trælse følelser og tanker går væk hurtigere, og man kan være mere effektiv. Det er min erfaring i hvert fald.

  Det blev en lang kommentar, men jeg håber den gav mening 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Cecilie. Tusind tak for din kommentar – den må være så lang, som du overhovedet orker 😀 Jeg er helt enig med dig i, at den mentale energi der bruges på krop, udseende og udstråling af disse, ville kunne bruges langt mere produktivt og positivt på andre af livets aspekter. Det er utrolig vigtigt, at man er bevidst om, hvor meget energi, man bruger på forskellige områder – og hvad man får ud af det. Dine 3. og 4. pointer giver nogle spændende og anderledes vinkler på hele debatten, for det er jo rigtigt, at det også kan føles som et stort pres pludselig at være ‘tvunget’ til at elske sin egen krop, og så er det jo igen et negativt fokus, hvor kroppen er i centrum. Selvom det naturligvis ikke er meningen, så kan det hurtigt blive konsekvensen for mange, vil jeg give dig helt ret i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Lækker gulerodskage uden sukker med cream cheese frosting