Kim K har appelsinhud - og hvad så?

20% på alt hudpleje!

Uanset om du går op i hudpleje, så dit badeværelse ligner mini-Matas med luksusprodukter, eller om du vasker dit ansigt et par gange om dagen med vand og en tilfældig creme på tilbud, så er jeg ret sikker på, du godt kan lide at spare penge, når du mangler nyt til skabet. Sådan har jeg det i hvert fald selv.

Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks

Jeg ved ikke ret meget om hudpleje, men jeg øver mig i at gå lidt mere på i den slags, da min hud jo hastigt nærmer sig de 30 år, så jeg kan nok ikke regne med smooth babyface for evigt (host host). Lige nu har siden Nordicfeel et kæmpe udsalgs, hvor du får 20% på al hudpleje, så du kan roligt gå om bord i den virtuelle shoppingkurv, selvom du er på SU eller ved at spare op til sommerferie. Brug koden: Newskin og dyk ned i dejlige (og måske lidt luksus, ikke helt nødvendige, men virkelig rare at have) produkter, mens du lader op til weekenden…

Læs også ‘Rynkecreme som 27-årig?’ eller ‘Uren hud som voksen – hvad der virkede for mig’

hudpleje

1. Bioderma ansigtsrens,  2. Bio-oil til ar, strækmærker og kropspleje. 3. Exuviance luksus dagcreme med anti-oxidanter.

4. Klassisk Elisabeth Arden 8 hour cream. 5. Helena Rubinstein cleansing foam. 6. Bioterhm blue therapy dagcreme

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Kim K har appelsinhud - og hvad så?