Jeg vil ikke reklamere for slanke te

5 x snyd på sociale medier

Denne mandag skal det handle om snyd på sociale medier, for der er sgu noget at tage fat på. Selvom vi alle godt ved, at det er en redigeret virkelighed, som vi præsenteres for på vores skærme, så kan det alligevel ikke undgåes, at der sker noget, når vi dagligt bliver eksponeret for perfekte morgenmåltider med perfekt skåret banan, flade maver og lår uden strækmærker.

Men hvad skal vi tænke om de mange glansbilleder? Hvad kan vi stole på? Hvordan påvirker det kropsidealer, og kan man overhovedet snakke om sådan et i dag? Dyk ned i mit lille arkiv om 5 x indlæg om snyd på sociale medier.

Læs også ‘5 x personlige indlæg’ eller ‘5 x nem aftensmad’

picmonkey-collagekkkk_zpsrkc1rwmu

1. Ansvar og manipulation på sociale medier

insta

2. Kurver lyver på Instagram

screen-shot-2017-04-11-at-9-27-08-am

3. Bliver du snydt af før og efter billeder?

strand4-1

4. Nej, det er ikke modigt at vise en normal krop

170ece29-3a8e-4557-a52b-f10cc2c600a0_zpsxltdespg

5. Forskruede kropsidealer på sociale medier?

bloglovin_annawarrington
   

1 kommentar

 • Rikke

  Så forstår jeg bedre at mine madbilleder aldrig bliver så gode!
  Nej spøg til side, jeg tror godt de fleste voksne brugere af sociale medier godt kender til redigering, filtre osv. og kan gennemskue opstillinger, poseringer og at verden ikke er så lyserød som billederne måske giver indtryk af.
  Men jeg er mere bekymret for den 12-14-16årige, der er igang med at udvikle sig, bygge et kropsbillede, og en personlighed, jeg er ikke helt sikker på at de har alle redskaberne til at gennemskue alle manipulationerne på nettet, og derfor kan blive påvirket negativt.
  Men hvad gør man, laver aldersgrænser for facebook og instagram? nej vel 🙂
  Man kan kun håbe at de voksne i deres liv, følger og vejleder de unge ud på nettet, præcist som de følger og vejleder, når den unge skal lære at cykle.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Jeg vil ikke reklamere for slanke te