Shh.. Hvorfor elsker vi Miriams hemmeligheder?

Ristede kikærter og edamame bønner

En lynhurtig saltet snack, der kan spises, når lækkersulten melder sig om aftenen eller som et lille mellemmåltid om eftermiddagen, når koncentrationen daler. Jeg har set ristede kikærter på sociale medier længe, men jeg har aldrig selv prøvet at lave dem. I går fik jeg lyst til en sund snack, der ikke var for sød, så jeg kastede mig i at riste min egen lille hapser.

Jeg lavede den absolut dovne løsning, hvor jeg brugte kikærter fra dåse, der blev skyllet, dryppet af og lagt på en bageplade. Edamame bønnerne var fra frost, så de fik lidt kogende vand hældt over sig, blev duppet med lidt køkkenrulle og lagt op ved siden af kikærterne. Jeg strøede godt med salt og peber henover dem, tilføjede lidt tørret chilipulver og lidt tørret rosmarin. Du kan her bruge de krydderier, du selv bedst kan lide. Du kan også hælde lidt olivenolie hen over dem, hvis du synes, de trænger til det.

Jeg gav mine kikærter og edamame bønner 30 min ved 160 grader varmluft, hvor jeg rodede lidt rundt i dem undervejs, så alle sider blev bagt. De fik derefter lov til at køle godt af, før de blev hældt op i en skål og nydt med en kop te.

De bliver naturligvis ikke ligeså sprøde som chips, og de smager stadig lidt af bælgfrugter, men jeg synes nu stadig sådan en portion ristede kikærter er en nem og lækker snack, når man er lækkersulten.

Læs også ‘Hjemmelavet svar på lækkersulten’

17857390_10212572614931679_1416194959_n

Har du prøvet at lave ristede kikærter?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shh.. Hvorfor elsker vi Miriams hemmeligheder?