Er kvote 1 bedre end kvote 2?

Sund påske?

Det er snart påske, og det betyder en masse sociale arrangementer med god og lækker mad, der frister både øjnene, maven og ikke mindst smagsløgene. Men hvor skal du starte og slutte, hvis du ikke vil have, at bukserne strammer alt for meget om en lille uges tid? Og er der overhovedet noget, der hedder sund påske?

Jeg mener, du skal spise alle påskeæg og lækkerier, du har lyst til, men personligt foretrækker jeg at have spist en god base af nærende mad, før jeg går ombord i chokoladen. Du bliver naturligvis ikke overvægtig af at spise lidt ekstra en uge til påske (ligesom til jul), og du bliver heller ikke super veltrænet, hvis du spiser salater og broccoli en uge. Som altid med det diffuse begreb ‘sundhed’ handler det om, at du har balance i skidtet.

Spiser du lidt mere nogle dage, kan du bevæge dig lidt mere de næste dage. Sover du lidt mindre i en enkelt weekend, bør du nok sørge for godt med søvn den efterfølgende uge. Men har du i stedet (eller samtidig) mange negative tanker om dårlig samvittighed forbundet med mad, så kan det være en god idé at arbejde med dem, før du giver dig i kast med nogle former for ‘regnestykker’ af ovenstående art.

Sundhed handler som bekendt om mange ting, og du kan langt fra vurdere din egen sundhed på, om bukserne strammer eller ej. Måske er det bukserne, der skal smides ud? Eller måske skal du spise lidt færre påskeæg, hvem ved. Det handler om at du finder ud af, hvordan du selv har det godt med dig selv, din krop og dit generelle velvære her i livet.

Læs også ‘5 sunde opskrifter til påske’ og  ‘5 sunde opskrifter til påske #2’

7ed38f07-deb6-4d11-b808-8c4a68c9a880_zps77a0otgk-1_zpsmpwzs82l

Hav en dejlig påske allesammen.

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Er kvote 1 bedre end kvote 2?