Tør du være stolt af dig selv?

Ugens bogtip #2

En dansker der klarer sig godt i udlandet, er altid en god historie, er det ikke rigtigt? Vi bliver alle lidt stolte indeni, når Mads Mikkelsen toner frem på skærmen, eller Viggo Mortensen siger noget på gebrokkent dansk i et stort interview. Der er bare noget over det. Denne uges bogtip kombinerer danskhed med en spændende historie om storbyliv, en politisk karriere og et ægteskab med to store personligheder. Whats not to like…

Indlægget indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks

En rigtig god bog, som jeg har læst for nyligt, er ‘I verdens tjeneste’ skrevet af Mogens Lykketoft og hans kone, om hans tid som formand for FNs generalforsamling.

17813749_10212531654067683_327935066_n

Nu er jeg jo lidt af en nørd i forhold til international politik, men man skal bestemt ikke være super interesseret i FN for at finde bogen spændende. Den er velskrevet, underholdende og giver et meget anderledes og interessant indblik i en hverdag, som mange af os ikke kan forestille os. Du finder ‘I verdens tjeneste’ til 249 kr. HER.

Læs også sidste uges bogtip ‘Ugens bogtip #1’

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Tør du være stolt af dig selv?