20% på alt hudpleje!

Ugens bogtip #5

Jeg har nok læst den her bog 3 eller 4 gange, og jeg ville ønske, jeg kunne glemme den helt, så jeg kunne læse den igen. Ugens bogtip er faktisk en af de første bøger, jeg læste flere gange. Det er altså noget helt særligt, der er i vente…

Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks

Genren på bogen ‘Undtagelsen‘, har jeg svært ved at placere for at være ærlig. Den er skrevet af Christian Jungesen, som også har skrevet en af mine andre favoritter, ‘Du forsvinder’, der netop er blevet filmatiseret. Det er en form for raffineret, psykologisk thriller, hvor du følger 2 forskellige kvinders opfattelse af, hvordan en potentielt farlig situation udvikler sig på deres arbejdsplads: Dansk Center for Information om Folkedrab.

Saxo, hvor du kan købe bogen, skriver om bogen, at den er; “en vigtig roman, der sætter fokus på hvordan vi behandler hinanden, men som også er fyldt med intriger, spænding og et større opklaringsarbejde”.

Læs alle de forgangne ugers bogtips i mit lille arkiv ‘Ugens bogtips’

18072806_10212693235907128_940756473_n

Du finder ‘Undtagelsen‘ til kun 100 kr. lige HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

20% på alt hudpleje!