Du er ikke svag, fordi du får støtte fra din mor

5 x min tid i New York

I dag skal det handle om New York, hvor jeg jo tilbragte det meste af hele sidste år, fordi jeg fik en praktikplads for UN Women. Denne mandag har jeg derfor samlet 5 blogindlæg, der alle handler om mit liv, som det var i New York.

Det er ingen hemmeligt, at jeg (meget) ofte savner storbyens pulserende liv, de larmerende gader og det internationale miljø, som jeg var så heldig at være en del af i hele 8 måneder. Så i dag tager vi lige en tur ned af memory lande til det store æble…

15423537_10211407290399294_759637557_n

1. Se hvordan jeg bor i New York

2. Hvad laver jeg i New York

3. Obama kom forbi

4. Hvordan kommer jeg mentalt hjem?

5. Spis som en New Yorker

nycmad

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Du er ikke svag, fordi du får støtte fra din mor