Sexet i sneakers?

Alle får børn for tiden?

Er det bare mig, eller bliver alle gravide for tiden? De fleste har også smidt en forlovelses-fest eller bryllupsinvitation afsted, hvilket både gælder blogverden og min personlige vennekreds. Måske følger det med, når man har passeret de 25?

Jeg synes grundlæggende, man skal gøre, hvad der gør én glad her i livet. Har du lyst til at få 5 børn og bo med en kæmpe have? Eller har du lyst til at købe en penthouse lejlighed og gå i byen 3 gange om ugen? Knock yourself out (eller up – he he).

Der er naturligvis mange omstændigheder her i livet, som vi ikke selv er herre over. Nogen kan ikke få de børn, de så brændende ønsker sig, og andre får uventet to streger på en test, som de så skal tage stilling til. Det er ikke alt, vi selv kan styre, men vi kan arbejde med at mærke efter, om vores ønsker reelt er vores, eller om det er andres forventninger til, hvad vi burde opnå i livet, som vi pludselig nu går og stræber efter. For livet er sgu for kort til at prøve at gøre alle andre glade.

Læs også ‘Ingen skal bestemme, om jeg skal have børn’

everyone-i-know-is-getting-married-or-pregnant-and-im-over-here-like-yepjust-trying-to-get-a-phd-not-get-fat-9a4bb

Jeg google ‘everyone is getting pregnant and im like…’ og så dukkede der alverdens sjove små memes op, hvoraf jeg syntes, den her var ret sjov. Jeg mener naturligvis ikke, at alle skal stræbe efter at få en phd – eller at der er noget galt med at tage på i vægt.

bloglovin_annawarrington
   

3 kommentarer

 • Hey Anna! Jeps du har ret – og det bliver ikke bedre når du er fyldt 30 (hvilket jeg meget snart gør) – så begynder du at se dine bekendtskaber på 25 få børn haha 😂 Jeg stresser ikke over det – og har for længst valgt at gøre hvad der passer mig for at være glad. Jeg ved ikke om jeg vil have børn, og synes faktisk jeg kender en del (også par) som siger de ikke vil have børn. Ærligt så misunder jeg sgu ikke folk som har børn – hver gang jeg besøger børnefamilier tænker jeg altid “godt det ikke er mig”. 🙈 No stress Anna, society skal ikke fortælle dig hvad der gør dig glad :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha, jeg kan kun tænke mig, at den slags bliver værre med alderen 😉 Der er bare intet værre, end når andre har travlt på ens egne vegne. Er du glad? Fedt. Så keep going. Der findes jo ikke én formular på, hvad et godt liv er, eller hvilken rækkefølge som forskellige milepæle skal komme i. Det vælger vi heldigvis helt selv! Jeg er glad for, at du kan genkende mine tanker søde Nana 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er nu egentlig ikke mit indtryk, at folk får børn eller bliver gift fordi andre bliver det. Det er beslutningen alligevel for stor til. Jeg tænker at dem der gør det, er fordi det er et ønske de har haft, og selvfølgelig bliver man da påvirket af sin vennekreds – men ønsker man ikke børn endnu (eller slet ikke), så tror jeg ikke man gør det pga vennekredsen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sexet i sneakers?