Kære dig, der bad mig 'fucking skynde' mig

Dagens snack fra læsesalen

Man koncentrerer sig bedst med noget i munden, sådan er reglen, ik? Jeg arbejder i hvert fald bedst, hvis jeg ved, jeg har en snack, der ligger og venter på mig.

Der er et reklamelink til min rawbar

Et par veninder og jeg har slået os sammen i specialeprocessen, så vi booker gerne et gruppe-rum eller sidder på læsesal sammen, så hele processen med at producere 80 siders forhåbentlig ny viden ikke føles helt ligeså ensomt. Sidder du selv med en større opgave, kan det virkelig anbefales ikke at sidde alene.

I dag har vi fokus på snacks, der giver god energi til resten af eftermiddagen, så hjernen føler sig skarp og klar til de snørklede begreber. Personligt sidder jeg pt og transskriber interviews, og det kræver en del ekstra selvdisciplin, hvilket alle der har prøvet den slags ved. Derfor er der købt ind til nogle friske lækkerier, som forhåbentlig holder mine øjne åbne resten af eftermiddagen.

Læs også ‘Perfekt snack til eksamen‘ eller ‘Gode råd til specialestart’

18280782_10212809522414218_779255317_n

Friske jordbær, en friskpresset appelsinjuice, en evigt sikker kop kaffe og min favorit rawbar med kokos

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Kære dig, der bad mig 'fucking skynde' mig