Du behøver ikke en sixpack for at være sund!

Du er ikke svag, fordi du får støtte fra din mor

Jeg er 27 år gammel, og jeg taler med min mor hver dag. Det gør mig hverken uselvstændig, svag eller mindre voksen. Det gør mig bare pisse hamrende heldig. For jeg har en mor, som altid er der. Og det skal man aldrig tage for givet.

I det her præstations, klar-dig-selv og vær-den-bedste-til-alting samfund, er det vigtigt at huske, hvor vigtige relationer er. Ingen kan klare hele livet alene, og ingen kan være stærke alene hele tiden.

Du er ikke svag, fordi du får støtte fra din mor, dine forældre, dine bedsteforældre eller andre voksne i dit liv, der kan give dig kærlighed og omsorg. Kærlighed kommer i mange former og størrelser, så en ‘mors dag’ behøver ikke betyde, at du skal takke og hygge om din biologiske mor. Konceptet ‘mor’ kan referere til enhver, der giver dig ubetinget kærlighed – og det fortjener alle mennesker.

Det er i mine øjne stærkt at kunne læne sig op af andre, at kunne tage imod og give kærlighed, at kunne yde den skulder andre har brug for, eller selv være skulderen. Og her mener jeg kærlighed i absolut bredeste forstand i alt lige fra  i venskaber, familierelationer, kæresteforhold eller bekendte.

Så: nyd din morsdag, giv et knus til én du holder af og husk at ingen skal klare alt alene.

migmig

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Du behøver ikke en sixpack for at være sund!