Laksetærte ala min mor

Kære dig, der bad mig ‘fucking skynde’ mig

Du bad mig fucking skynde mig op af trapperne. Du pustede irriteret, da du gik forbi mig midt på trappen, hvor der i øvrigt var masser af plads, fordi jeg gik helt inde ved siden og lænede mig op af gelænderet. Du kunne ikke se på mig, at jeg havde det ret svært med de trin, for du så bare, at jeg var et par sekunder langsommere, end du kunne tænke dig. Du kunne selvfølgelig heller ikke vide, at det for mig var en ret stor bedrift overhovedet at få mig selv slæbt helt op i toppen af Rundetårn, så jeg overvejede ærlig talt ikke mit eget tempo.

Men ved du hvad kære dig, der havde så ufatteligt travlt den søndag eftermiddag, at du ikke kunne vente et par sekunder længere med at se udsigten over København: livet bliver lettere, hvis du har lidt tålmodighed med dine medmennesker. Hvis du trækker vejret en ekstra gang og lige husker, at vi alle skal være her; dem der er højgravide, dem der er fyldt 87 år, og dem der bare er født med dårlige hofter.

Læs også ‘Turist i KBH for under 100 kr.’

annasmil

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Laksetærte ala min mor