Når en politikker siger 'bøssedreng'

Sexet i sneakers?

Det er fjollet, men min selvtillid tog et kæmpe dyk, da jeg så en kvinde ved siden af mig i tårnhøje (smukke) stilletter. Pludselig rettede jeg på kjolen, trak maven ind og følte mig meget lille – og meget lidt sexet. Jeg fik næsten lyst til at krybe ned i jorden. Kvinden ved siden af mig udstrålede virkelig selvtillid, mens jeg stod ved siden af i en pæn kjole og sneakers. Hvor fjollet er det lige at et par sko kan påvirke min selvtillid på den måde? For kan man overhovedet være sexet i sneakers?

Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks

burg

Der ER bare noget med kvinder og sko, hvor høje sko giver et boost til selvtilliden, mener mange. Albertte Whitta delte eksempelvis et indlæg i går med titlen ‘Når høje hæle giver selvtillid og autoritet’, og jeg er virkelig enig. Det ser knald godt ud med et par høje hæle, ligesom det også ser godt ud, hvis en kvinde har knald røde læber, en fed iøjenfaldende jakke eller andet, der giver et boost indefra. Det er jo dét, som mode kan – at man selv får det bedre med sig selv og så udstråler netop dette; selvtillid.

Derfor er det også hamrende fjollet, hvis jeg føler mig mindre lækker i sneakers, for selvtillid kommer sgu indefra, og jeg kan også rocke et par sneakers, når nu det er sådan, at mine dumme hofter og led har det bedst.  Er du også klar på at føle sig smækker lækker i sneakers?

Nike lige nu et stort udsalg i gang, hvor der er fine sko at klikke hjem, hvis man er til den slags.

picmonkey-collagssse

1. Nike Lunar Epic 1300 kr 909 kr. 2. Nike Air Zoom 980 kr. 779 kr. 3. Nikecourt Zoom 1050 kr. 729 kr. 4. Nike Roshe 830 kr. 409 kr.

 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Når en politikker siger 'bøssedreng'