Vildt udsalg af Ganni!

Ugens bogtip #8

Er historie bare kedelig undervisning, der skal overstås? Hvor vigtig er vores historie egentlig som samfund, som kultur? Ugens bogtip handler om historie, men på en måde du aldrig før har hørt. Jeg lover, det ikke er kedeligt!

Indlægget indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks

Personligt, elsker jeg bøger, og det har jeg gjort, siden jeg var barn. Jeg var hende, der sad og læste i timerne, læste bøger i fritiden og vist også blev kaldt ‘bogorm’ en gang eller to. En titel der aldrig rigtig gjorde mig ked af det, for jeg befandt mig egentlig rigtig godt med at have de små verdner, som gemte sig i bøgerne.

Som voksen prøver jeg at læse udover studiet, men jeg synes faktisk, det er svært at finde overskuddet. Jeg har tid, det har vi alle jo, men overskuddet til at åbne en bog efter flere timers faglig læsning, den har ikke været stor de seneste år. Og det er i den grad ærgerligt, når der findes så mange spændende, lærerige, provokerende, rørende og underholdende historier derude. Derfor startede jeg også ‘ her på bloggen, for at dele ud af læseglæde til andre – men også for at vække min egen igen.

Det demente samfund er denne uges bogtip, der er skrevet af Michael Böss, der mener, at det har alvorlige konsekvenser for vores samfund, at vi i høj grad er begyndt at ignorere, hvordan historien har formet nutidens udvikling. Vi render rundt i et tempo, der skriger ‘nyt, nyt nyt’, hvilket gennemsyrer samfundet fra folkeskolens undervisning til bag Christiansborgs mure og hen til kaffemaskinen på danske virksomheder eller rundt om aftensmaden i villakvarterene. Vi har simpelthen glemt, hvordan vi er kommet dertil, hvor vi er i dag. Bogen er ikke en dommedagsprofeti, men den giver i den grad stof til eftertanke!

Læs også sidste uges bogtip ‘Ugens bogtip #7’

untitledbog

Du finder ‘Det demente samfund’ til 250 kr. HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Vildt udsalg af Ganni!