Hverdagslook på 2 min

Ugens bogtips #6

Nu har det handlet om politik, internationale karrierer og store fortællinger om krig, fred og venskab de sidste par uger. Så i denne uge er ugens bogtip i en noget andet genre. Vi skal nemlig snakke om en rigtig god krimi!

Indlægget indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks

Jo Nesbø har skrevet en serie om en politibetjent, Harry Hole, hvoraf jeg har læst et par stykker, men det er to styks, som er blevet ved mig efterfølgende Snemanden og denne uges tip; Flagermusmanden

Bevares, Flagermusmanden er ikke noget stort litterært værk, men det behøver det jo heller ikke være, hver gang man læser en bog. Nogle gange vil man bare gerne underholdes, og det bliver du på bedste vis i Flagermusmanden, der ærlig talt er skide uhyggelig! Vi læsere følger Harry i hans jagt på en ualmindeligt uhyggelig morder, der har slået en ung, norsk kvinde ihjel i Sidney, Australien. Vi får et indblik i en mørk verden, hvor menneskets bedste sider må vige for de grimme sider. En spændende bog, som vil sluge hele din weekend, hvis du ikke passer på!

Læs sidste uges bogtip ‘Ugens bogtip #5’

18336674_10212812900898678_1364007145_n

Du kan købe Flagermusmanden for små 130 kr. HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hverdagslook på 2 min