Photoshop er ulovligt - Hvad mener du?

Ugens bogtips #7

En vaskeægte klassiker, der giver et fornyet perspektiv til livet. Det er intet mindre, end hvad du har i vente af denne uges bogtip. Alkymisten er en bog, der er læst og elsket af mere end 25 millioner mennesker verden over – med god grund.

Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks

Forfatteren Paulo Coelho skrev bogen i 1988, hvor vi læsere følger fårehyrden Santiago i Andalusien, der drømmer om at finde en skat, så han forlader sit hjem for at tage på en rejse til pyramiderne. Alkymisten tager dig med på en rejse, der stiller spørgsmål om alle de store (og små) tanker, som er en del af dét at være menneske. Hvor finder du lykken, og hvordan ser den overhovedet ud? Hvem kan hjælpe dig på din rejse, og hvornår ved du, om skal du tage imod den hjælp, der byder sig?

Det kunne let blive plat, filosoferende og forceret dybde, hvor du har lyst til at rulle med øjnene flere gange, end du har i et Dr. Phill afsnit, men det sker ikke. Bogen er skrevet i et underfyndigt sprog, hvor både sindet og hjertet kommer ud på en rejse, der bestemt er værd at opleve, hvis du endnu ikke er så heldig, at du har fået læst den.

untitled

Du kan købe Alkymisten for bare 100 kr. lige HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Photoshop er ulovligt - Hvad mener du?