Hvad man burde lære i folkeskolen

At gå i hi i Jylland + en status

I Jylland er der kage, kirsebær, kaffe og store knus. Og det er netop derfor, jeg har vendt snuden mod det jyske, hvor jeg i en uges tid vil gå mere eller mindre i hi. Jeg vil gå nogle lange ture ved vandet, jeg vil spise modne kirsebær (og kaffe), jeg vil drikke litervis af kulsort kaffe, og jeg vil have lange samtaler med mine forældre og bedsteforældre.

Nårh ja, så er der jo også liiige det her lille speciale, der har en deadline, som efterhånden nærmer sig med insisterende hast. Og hvad er status så på det sagnomspundne speciale? Jeg kender flere, der sidder i samme proces og alle frygter netop dét spørgsmål. For sandsynligvis, så aner man det ikke selv. Jeg føler dog (efter et par uger i limbo), at jeg efterhånden er godt med og har godt styr på det. En lang samtale med min vejleder i sidste uge gjorde, at jeg brugte et par dage på virkelig at gennemtænke struktur for at sikre den famøse røde tråd. Og ved du hvad? Jeg synes sgu ikke, det ser så tosset ud.

Så nu har jeg ryddet min kalender og er taget fra København, så jeg kan fokusere på at få helt ro på og på at få produceret, hvad der forhåbentlig snart er en færdig analyse til mit speciale. Og jeg sørger for god tid til både kage, kaffe, gåture og knus. At gå i hi i Jylland er slet ikke så tosset.

Læs også ‘‘Gode råd til specialestart’ eller ‘En typisk dag i mad og træning’

19114593_10213197807761109_20915563_n-1

Hav en dejlig mandag og en dejlig ude – uanset hvad den byder dig.

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

  • Johanne

    Det lyder som en helt perfekt plan! Held og lykke med slutspurten – jeg savner ikke selv tiden for et år siden 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Hvad man burde lære i folkeskolen