Sukkerfri pistacekage med mørk chokolade

Jeg er et underligt sted mentalt

Kender du det, hvor man er lidt over det hele og ingen steder på én gang? Det er vældig banalt og ingen undtagelse fra de andre tusindevis af mennesker, der også har det sådan. Det virker måske mærkeligt at starte et indlæg på denne måde, så det nærmest på forhånd bliver en undskyldning for sig selv, men jeg har det personligt lidt stramt med navlepillende ‘identitetskriser’, som i virkeligheden utrolig ofte blot er ret priviligerede problemstillinger, som altid løser sig alligevel, men ikke desto mindre kan vi jo alle gå og føle os lidt rundt på gulvet ind i mellem.

Jeg har for tiden en mærkelig følelse af utilstrækkelighed og rastløshed, der på fineste (og mest forvirrende) vis krydres med en afventende forventning af spænding. Det er givetvis fordi, jeg i årevis på studiet kæmpede for at få min praktikplads i New York, så da drømmen gik i opfyldelse, nød jeg det i fulde drag og gennemlevede hele rutsjeturen med fuld drøn på. Nu har jeg været hjemme i København i mange måneder, hvor hverdagen primært går med specialeskrivning, hvilket giver en noget mere flydende hverdag, hvor næste skridt ikke er givet på forhånd. Jeg ved, jeg skal have et job og starte den karriere, jeg nu har læst frem til i snart 7 år på universitet, men jeg ved endnu ikke, præcis hvad næste skridt bliver.

Jeg er så at sige et underligt sted mentalt, som manifesteres i en slags skærskild af følelser, der efterlader mig i en gråzone af, at være midt i mellem flere steder på én gang. Og det er noget så banalt som en midt-sidst i tyverne ‘hvad vil jeg bruge mit liv på’ og ‘hvad er der overhovedet af muligheder for sådan én som mig’ slags fase. Du ved, den som alle (på et tidspunkt) sikkert har haft.

Læs også ‘Hvor søger jeg job?’ eller ‘Hvordan kommer jeg mentalt hjem?’

18835124_10213070620221500_749956514_n

Det er navlepillende, personligt og grænseoverskridende banalt. Men jeg er ret sikker på, jeg ikke er den eneste, der har haft disse tanker, så nu klikker jeg alligevel ‘udgiv’.

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Sukkerfri pistacekage med mørk chokolade